Μίγματα σκληρού παγωτού – Έτοιμα μείγματα για παραγωγή παγωτού
Τα μείγματα για παραγωγή σκληρού παγωτού της εταιρείας μας είναι έτοιμα και χρειάζονται μίξη μόνο με γάλα.
Δεν απαιτείται παστερίωση ή οποιαδήποτε άλλη διαδικασία. Απλά ανακατεύετε το μίγμα με το γάλα και έπειτα το ρίχνετε στην ειδική παγωτομηχανή σκληρού παγωτού για την παραγωγή της κάθε γεύσης.
Η εταιρεία μας έχει παράγει παραπάνω από 20 γεύσεις στο σκληρό παγωτό, οι οποίες είναι έτοιμες – δε χρειάζονται δηλαδή την προσθήκη αρώματος, γεύσης, πάστας κτλ.
Μπορούμε να παράξουμε οποιαδήποτε γεύση επιθυμείτε!
Τα μίγματα είναι σε εύκολη συσκευασία 1kg για την ομαλή παραγωγή του παγωτού.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα για πληροφορίες!
Βασικές γεύσεις
No Sugar γεύσεις
Vegan γεύσεις
Τα μίγματα σκληρού παγωτού FrozenBAR είναι πολύ εύκολο να φτιαχτούν σε κάθε κατάστημα που έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Αρχικά ανακατεύετε το μίγμα της γεύσης που επιθυμείτε με την αντίστοιχη ποσότητα γάλακτος (σας δίνουμε εμείς όλες τις αναλογίες, για κάθε μείγμα).
Έπειτα, αφού έχει ομογενοποιηθεί το μίγμα, το ρίχνετε στην ειδική παγωτομηχανή σκληρού παγωτού και το χτυπάτε για όση ώρα χρειαστεί (συνήθως 5-10 λεπτά – ανάλογα την παγωτομηχανή).
Τέλος, το βάζετε στη βιτρίνα παγωτού και είστε έτοιμοι!
Αν δεν έχετε καθόλου εξοπλισμό και ξεκινάτε τώρα το παγωτό, τότε δείτε τα ειδικά πακέτα που έχουμε σχεδιάσει για την παραγωγή σκληρού παγωτού που περιλαμβάνουν παγωτομηχανή σκληρού παγωτού καθώς και βιτρίνα προβολής!
Γιατί να προτιμήσετε το έτοιμο μείγμα παγωτού FROZENBAR;
- Έχει ΤΕΛΕΙΑ γεύση! Πριν αναφέρουμε όλα τα άλλα πλεοκτήματα, πρέπει να γνωρίζετε ότι πλέον θα έχετε ένα τέλειο παγωτό στο κατάστημά σας!
- ΔΕ χρειάζεται παστερίωση ή οποιαδήποτε άλλη δύσκολη διαδικασία
- ΔΕ χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνογνωσία – σας δείχνουμε εμείς τα πάντα!
- ΠΟΛΥ χαμηλό κοστολόγιο – από μόλις 3€/kg τελικού προϊόντος και από 0.22€/μπάλα παγωτού!
- Σταθερό, υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα κάθε φορά!
- Φτιάχνετε όσο θέλετε – από 500γραμμάρια έως όσα κιλά έχετε ανάγκη!
- Μεγάλη διατηρησιμότητα στη βιτρίνα παγωτού, χωρίς να κρυσταλλιάζει ή να “γλιτσιάζει”