συνταγη για βασιλοπιτα κεικ

Η βασιλόπιτα κέικ είναι μια κλασική επιλογή για την Πρωτοχρονιά, συνδυάζοντας την αφράτη υφή ενός κέικ με τα παραδοσιακά αρώματα της εποχής, όπως κανέλα, γαρύφαλλο και πορτοκάλι.

Στη FrozenBAR, έχουμε αναπτύξει ένα επαγγελματικό μείγμα για κέικ που είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας εξαιρετικής βασιλόπιτας κέικ, εύκολης στην προετοιμασία αλλά πλούσιας σε γεύση και αρώματα.

Το μείγμα μας προσφέρει σταθερή ποιότητα και αξιοπιστία, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματικές κουζίνες και ζαχαροπλαστεία. Με απλά πρόσθετα υλικά, όπως το ξύσμα πορτοκαλιού, κανέλα και γαρύφαλλο, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια βασιλόπιτα κέικ που θα ξεχωρίσει στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι των πελατών σας ή στο κατάστημά σας.

Συνταγή για βασιλόπιτα κέικ (1 κιλό)

Ακολουθεί μια συνταγή για τη δημιουργία βασιλόπιτας κέικ 1 κιλού με το επαγγελματικό μείγμα της FrozenBAR. Η συνταγή αυτή περιλαμβάνει επιπλέον καρυδόψιχα και φουντούκι για ακόμα πιο πλούσια γεύση.

Υλικά:

Υλικά για τη βασιλόπιτα κέικΠοσότητα
Μείγμα για κέικ FrozenBAR350gr
Νερό140ml
Ηλιέλαιο ή μαργαρίνη80ml
Ξύσμα πορτοκαλιούΑπό 2 πορτοκάλια
Κανέλα2 κουταλάκια
Γαρύφαλλο (τριμμένο)1 κουταλάκι
Ζάχαρη άχνη (για διακόσμηση)Προαιρετικά
Καρυδόψιχα (τριμμένη)200γρ
Τριμμένο φουντούκι200γρ
ΦλουρίΠροαιρετικά

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε το μείγμα κέικ της FrozenBAR με το νερό και το λάδι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Προσθέστε το ξύσμα πορτοκαλιού, την κανέλα, το γαρύφαλλο, τη βανίλια, την καρυδόψιχα και το τριμμένο φουντούκι. Ανακατέψτε ξανά για να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
  3. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170°C.
  4. Ρίξτε το μείγμα σε μια καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για κέικ. Κρύψτε το φλουρί μέσα στη ζύμη.
  5. Ψήστε τη βασιλόπιτα για περίπου 45-50 λεπτά, μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια και να βγει καθαρό ένα μαχαίρι όταν το βυθίσετε στο κέντρο.
  6. Αφήστε τη βασιλόπιτα να κρυώσει ελαφρώς και διακοσμήστε την με ζάχαρη άχνη πριν τη σερβίρετε.

Αυτή η εκδοχή με το καρύδι και φουντούκι προσδίδει επιπλέον γεύση και υφή, κάνοντας τη βασιλόπιτα ακόμα πιο απολαυστική!

Γιατί να φτιάξετε βασιλόπιτα κέικ με το μείγμα FrozenBAR

Το επαγγελματικό μείγμα για βασιλόπιτα κέικ της FrozenBAR προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και σταθερά αποτελέσματα σε κάθε παρασκευή. Γιατί να επιλέξετε το μείγμα μας για τη βασιλόπιτα κέικ σας;

  1. Ευκολία στη χρήση: Το μείγμα μας απαιτεί μόνο την προσθήκη λίγων επιπλέον υλικών, όπως νερό και λάδι, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο στην κουζίνα σας.
  2. Σταθερή ποιότητα: Εγγυάται ότι κάθε βασιλόπιτα θα έχει την ίδια υψηλή ποιότητα, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τις επαγγελματικές κουζίνες και ζαχαροπλαστεία.
  3. Πλούσια γεύση: Το μείγμα συνδυάζεται άψογα με τα αρώματα της κανέλας, του γαρύφαλλου και του πορτοκαλιού, δημιουργώντας ένα γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας.
  4. Ευελιξία: Το μείγμα μπορεί να προσαρμοστεί με επιπλέον συστατικά, όπως καρύδια και φουντούκια, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μοναδικές παραλλαγές για το μενού σας.

Με το μείγμα της FrozenBAR, μπορείτε να προσφέρετε μια πεντανόστιμη βασιλόπιτα κέικ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Η βασιλόπιτα κέικ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, και με το επαγγελματικό μείγμα της FrozenBAR, η παρασκευή της γίνεται εύκολη και γρήγορη.

Το μείγμα μας διασφαλίζει εξαιρετική υφή και γεύση, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε τα αγαπημένα σας υλικά, όπως καρύδια, φουντούκια και αρώματα, για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική εκδοχή.

Είτε σε καφετέριες, ζαχαροπλαστεία ή εστιατόρια, η βασιλόπιτα κέικ θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας με την ποιότητά της και την πλούσια γεύση της.

Επιλέξτε τη FrozenBAR για τη βασιλόπιτά σας και γιορτάστε με τον πιο γευστικό τρόπο την Πρωτοχρονιά!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *