μιγμα για κρεπες επαγγελματικο

Οι κρέπες είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και απολαυστικά πιάτα που μπορούν να σερβιριστούν είτε ως γλυκό είτε ως αλμυρό. Με τη λεπτή, αφράτη υφή τους και τις αμέτρητες δυνατότητες γεμίσματος, αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στην FrozenBAR, έχουμε δημιουργήσει ένα έτοιμο επαγγελματικό μείγμα για κρέπες που εγγυάται τέλεια αποτελέσματα με ελάχιστο κόπο. Το μείγμα μας χρειάζεται μόνο την προσθήκη νερού σε αναλογία 1:1400, και είναι έτοιμο για χρήση. Ας δούμε δύο υπέροχες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε με το μείγμα μας σε οποιαδήποτε επαγγελματική κρεπιέρα ή ακόμα και στην αυτόματη κρεπιέρα της εταιρείας μας!

μιγμα για κρεπες επαγγελματικο

Συνταγή 1: Γλυκές Κρέπες με Σοκολάτα και Μπανάνες

Αυτή η κλασική γλυκιά συνταγή συνδυάζει τη λαχταριστή σοκολάτα με την αρωματική γεύση της μπανάνας, δημιουργώντας ένα αγαπημένο επιδόρπιο για μικρούς και μεγάλους.

Υλικά:

Υλικά για τις κρέπεςΓέμιση
1kg μείγμα κρέπας FrozenBAR2 μπανάνες, κομμένες σε φέτες
1,4 λίτρα νερό100g λιωμένη σοκολάτα
50g ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)50g τριμμένα φουντούκια (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το έτοιμο μείγμα κρέπας FrozenBAR με 1,4 λίτρα νερό, ανακατεύοντας καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα.
  2. Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίξτε μια κουτάλα από το μείγμα, απλώνοντάς το ομοιόμορφα.
  3. Ψήστε για περίπου 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
  4. Μόλις ψηθεί, προσθέστε στη μέση της κρέπας τις φέτες μπανάνας και τη λιωμένη σοκολάτα.
  5. Διπλώστε την κρέπα και αν θέλετε, πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη και τριμμένα φουντούκια.

Συνταγή 2: Αλμυρές Κρέπες με Ζαμπόν και Τυρί

Αυτή η αλμυρή συνταγή είναι τέλεια για πρωινό ή ελαφρύ γεύμα. Η γεμάτη γεύση του ζαμπόν και του τυριού συνδυάζεται με την αφράτη υφή της κρέπας για ένα πιάτο που θα αγαπηθεί από όλους.

Υλικά:

Υλικά για τις κρέπεςΓέμιση
1kg μείγμα κρέπας FrozenBAR200g ζαμπόν σε φέτες
1,4 λίτρα νερό150g τριμμένο τυρί (γκούντα ή γραβιέρα)
50g βούτυρο για το τηγάνι50g φρέσκα μυρωδικά (π.χ. μαϊντανός)

Εκτέλεση:

  1. Ετοιμάστε το μείγμα κρέπας σύμφωνα με τις οδηγίες, ανακατεύοντας 1kg μείγματος με 1,4 λίτρα νερό μέχρι να γίνει λείο.
  2. Ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ψήστε τις κρέπες σας για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Όταν η κρέπα είναι έτοιμη, προσθέστε ζαμπόν και τριμμένο τυρί στο κέντρο της.
  4. Διπλώστε την κρέπα και αφήστε την στο τηγάνι για λίγο, μέχρι να λιώσει το τυρί.
  5. Πασπαλίστε με φρέσκα μυρωδικά και σερβίρετε ζεστή.

Tips για Σερβίρισμα και Διακόσμηση

  1. Σερβίρετε με σιρόπια: Προσθέστε σιρόπι σφενδάμου, σοκολάτας ή καραμέλας πάνω από τις γλυκές κρέπες για να ενισχύσετε τη γεύση.
  2. Χρησιμοποιήστε φρέσκα φρούτα: Οι φράουλες, τα βατόμουρα και τα μύρτιλα είναι ιδανικά για γαρνιτούρα στις γλυκές κρέπες, προσθέτοντας φρεσκάδα και χρώμα.
  3. Αλμυρές κρέπες με σαλάτα: Σερβίρετε τις αλμυρές κρέπες με μια μικρή πράσινη σαλάτα στο πλάι για ένα πιο ολοκληρωμένο γεύμα.
  4. Πασπαλίστε με ξηρούς καρπούς: Για επιπλέον τραγανή υφή, προσθέστε ψιλοκομμένα καρύδια ή αμύγδαλα πάνω από τις κρέπες.
  5. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά τυριά: Για πιο ενδιαφέρουσα γεύση στις αλμυρές κρέπες, πειραματιστείτε με διαφορετικά τυριά όπως μπλε τυρί ή παρμεζάνα.

Με το έτοιμο επαγγελματικό μείγμα κρέπας της FrozenBAR, μπορείτε να δημιουργήσετε απίστευτα πιάτα με ελάχιστη προσπάθεια, αλλά με μέγιστη γεύση. Η ευκολία στην παρασκευή και η δυνατότητα να σερβίρετε ποιοτικές κρέπες σε χρόνο ρεκόρ κάνουν το μείγμα μας την ιδανική επιλογή για κάθε κατάστημα εστίασης. Δοκιμάστε αυτές τις δύο συνταγές, διακοσμήστε τις με το δικό σας στυλ και δείτε πώς οι πελάτες σας θα λατρέψουν τις κρέπες σας!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *