κρεπες με πραλινα φουντουκιου

Οι κρέπες είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και δημοφιλή γλυκά σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας μεγάλη επιτυχία τόσο στις καφετέριες και τα ζαχαροπλαστεία όσο και στα εστιατόρια. Είτε γλυκές είτε αλμυρές, οι κρέπες προσφέρουν απεριόριστες γευστικές δυνατότητες, καλύπτοντας τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.

Το λεπτό, αφράτο φύλλο τους είναι το τέλειο “καμβάς” για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές γεύσεις, με συνοδευτικά που κυμαίνονται από σοκολάτα και φρούτα μέχρι τυριά και αλλαντικά.

Στη FrozenBAR, προσφέρουμε ένα επαγγελματικό μείγμα για κρέπες, ιδανικό για επαγγελματίες της εστίασης. Το μείγμα μας είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, καθώς χρειάζεται μόνο την προσθήκη νερού σε αναλογία 1kg μείγματος με 1400 γραμμάρια νερού. Έχει καταπληκτικό άρωμα και γεύση, και η υφή του παραμένει σταθερή, ακόμη και σε συνθήκες delivery.

Η ποιότητα του μείγματος διασφαλίζει αφράτες και νόστιμες κρέπες, κατάλληλες τόσο για γλυκές όσο και για αλμυρές δημιουργίες, ικανοποιώντας κάθε πελάτη με την πλούσια γεύση και τη μακρά διατήρησή τους.

Ας δούμε παρακάτω μια συνταγή για κρέπες με πραλίνα φουντουκιού και φράουλες, χρησιμοποιώντας το εξαιρετικό μείγμα μας και την πλούσια πραλίνα φουντουκιού μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πραλίνες που μπορείτε να βρείτε στη FrozenBAR!

κρεπες με πραλινα φουντουκιου

Συνταγή για Κρέπες με Πραλίνα Φουντουκιού και Φράουλες

Υλικά:

Υλικά για τις κρέπεςΠοσότητα
Μείγμα κρέπας FrozenBAR1kg
Νερό1400ml
Πραλίνα φουντουκιού FrozenBAR200g
Φρέσκες φράουλες (κομμένες σε φέτες)300g
Ζάχαρη άχνη (για πασπάλισμα)Προαιρετικά
Σιρόπι σοκολάτας ή καραμέλαςΠροαιρετικά

Εκτέλεση:

  1. Προετοιμασία της ζύμης για κρέπες:
    Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το μείγμα κρέπας της FrozenBAR με το νερό (αναλογία 1kg μείγματος προς 1400ml νερού). Ανακατέψτε με σύρμα ή μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
  2. Ψήσιμο των κρεπών:
    Σε ανοιχτή κρεπιέρα και με θερμοκρασία 180 βαθμών, απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα για να δημιουργήσετε μια λεπτή κρέπα. Ψήστε για περίπου 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. Συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Αν χρησιμοποιείται την αυτόματη κρεπιέρα, ρίξτε το μείγμα στο κέντρο, κλείστε το καπάκι και ψήστε για 40-60″.
  3. Στήσιμο των κρεπών:
    Απλώστε ένα λεπτό στρώμα από την πραλίνα φουντουκιού FrozenBAR πάνω από κάθε κρέπα. Προσθέστε μερικές φέτες από φρέσκες φράουλες στο κέντρο. Διπλώστε τις κρέπες στη μέση και ξανά στη μέση για να σχηματίσουν τρίγωνα ή τυλίξτε τες σε ρολά.
  4. Διακόσμηση:
    Πασπαλίστε τις κρέπες με λίγη ζάχαρη άχνη για ένα κλασικό φινίρισμα. Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε σιρόπι σοκολάτας ή καραμέλας για περισσότερη γεύση και εντυπωσιακή παρουσίαση.

Οι κρέπες με πραλίνα φουντουκιού και φράουλες είναι μια κλασική και δημοφιλής επιλογή που συνδυάζει τη λαχταριστή γεύση της σοκολάτας με τη φρεσκάδα των φρούτων. Το μείγμα κρέπας της FrozenBAR διασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα και τη γευστική απόλαυση σε κάθε παρασκευή, ενώ η πραλίνα φουντουκιού FrozenBAR προσφέρει μια κρεμώδη και πλούσια γεύση που θα λατρέψουν οι πελάτες σας.

Η συνταγή αυτή είναι ιδανική για κάθε επαγγελματικό χώρο εστίασης, από καφετέριες και ζαχαροπλαστεία μέχρι εστιατόρια και ξενοδοχεία. Το μείγμα μας είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει σταθερά αποτελέσματα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια μεγάλη γκάμα γλυκών και αλμυρών συνταγών με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Επιπλέον, η ευελιξία που προσφέρουν οι διάφορες γεύσεις πραλίνας που διαθέτουμε, σας επιτρέπει να πειραματιστείτε και να προσαρμόσετε τις συνταγές σας στις προτιμήσεις των πελατών σας.

Επιλέγοντας τα προϊόντα της FrozenBAR, εξασφαλίζετε την απόλυτη γεύση και ποιότητα, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρόνο και κόπο στην κουζίνα σας. Η πραλίνα φουντουκιού και το μείγμα για κρέπες συνδυάζονται ιδανικά για να δημιουργήσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προσθέστε αυτή τη συνταγή στο μενού σας και δείτε τις κρέπες σας να γίνονται ανάρπαστες!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *