migma gia cake sokolata

Το σοκολατένιο κέικ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά παγκοσμίως, ιδανικό για κάθε περίσταση. Συνδυάζει τη βαθιά γεύση της σοκολάτας με την αφράτη υφή του κέικ, δημιουργώντας μια απολαυστική εμπειρία.

Στη FrozenBAR, προσφέρουμε δύο εξαιρετικά προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο σοκολατένιο κέικ: το έτοιμο επαγγελματικό μείγμα για κέικ σε γεύση σοκολάτα και την πραλίνα σοκολάτα που θα βρείτε από τις μοναδικές επαγγελματικές πραλίνες που διαθέτουμε.

Το μείγμα μας εξασφαλίζει αφράτη υφή και πλούσια γεύση, ενώ η πραλίνα προσθέτει μια κρεμώδη σοκολατένια γέμιση που απογειώνει κάθε μπουκιά.

Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό και γευστικό επιδόρπιο στους πελάτες τους, σε καταστήματα όπως καφέ, καταστήματα brunch, μπουφέ ξενοδοχείου, κ.α.

Ακολουθήστε τα βήματα και φτιάξτε το απόλυτο σοκολατένιο κέικ με γέμιση πραλίνα, που θα εντυπωσιάσει κάθε γευστικό ουρανίσκο.

Υλικά για το σοκολατένιο κέικ με γέμιση πραλίνα

Υλικά για το κέικ σοκολάταΠοσότητα
Μείγμα για κέικ σοκολάτα FrozenBAR500γρ
Νερό200ml
Ελαιόλαδο ή σπορέλαιο120ml
Πραλίνα σοκολάτα FrozenBAR200γρ
Ζάχαρη άχνη (για διακόσμηση)Προαιρετικά
Βανίλια (προαιρετικά)1 κουταλάκι

Εκτέλεση

  1. Προετοιμασία του κέικ:
    Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το μείγμα για κέικ σοκολάτα της FrozenBAR, το νερό και το λάδι. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ, ανακατέψτε τα υλικά σε μέτρια ταχύτητα για περίπου 2-3 λεπτά, μέχρι να γίνει ένα λείο και ομοιογενές μείγμα.
  2. Ψήσιμο του κέικ:
    Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170°C. Βουτυρώστε και αλευρώστε μια φόρμα για κέικ και ρίξτε το μισό μείγμα μέσα στη φόρμα. Με ένα κουτάλι, προσθέστε τη πραλίνα σοκολάτα FrozenBAR στο κέντρο του κέικ, απλώνοντάς την ομοιόμορφα, αλλά προσέχοντας να μην φτάσει στις άκρες. Στη συνέχεια, ρίξτε το υπόλοιπο μείγμα κέικ από πάνω, καλύπτοντας την πραλίνα.
  3. Ψήσιμο:
    Ψήστε το κέικ στον προθερμασμένο φούρνο για 45-50 λεπτά, μέχρι να βυθίσετε ένα μαχαίρι στο κέντρο και να βγει καθαρό (εκτός από την πραλίνα). Μόλις είναι έτοιμο, αφαιρέστε το κέικ από τον φούρνο και αφήστε το να κρυώσει για 10-15 λεπτά στη φόρμα πριν το μεταφέρετε σε μια σχάρα για να κρυώσει τελείως.
  4. Διακόσμηση:
    Όταν το κέικ έχει κρυώσει τελείως, μπορείτε να το διακοσμήσετε με ζάχαρη άχνη για ένα πιο κλασικό αποτέλεσμα ή να προσθέσετε επιπλέον πραλίνα σοκολάτα στην επιφάνειά του για ακόμα πιο έντονη γεύση. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια σοκολάτας ή φρέσκα φρούτα για πιο εντυπωσιακή παρουσίαση.

Χρόνος εκτέλεσης

  • Προετοιμασία: 15 λεπτά
  • Ψήσιμο: 45-50 λεπτά
  • Συνολικός χρόνος: 1 ώρα
migma gia cake sokolata

Γιατί να επιλέξετε το μείγμα και την πραλίνα FrozenBAR

Το μείγμα για κέικ σοκολάτα της FrozenBAR είναι ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, προσφέροντας σταθερή ποιότητα και εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Εξοικονομείτε χρόνο και κόπο, ενώ διασφαλίζετε ότι το κέικ σας θα είναι αφράτο και γεμάτο σοκολατένια γεύση. Σε συνδυασμό με την πραλίνα σοκολάτα FrozenBAR, που προσθέτει μια κρεμώδη γέμιση στο κέντρο του κέικ, δημιουργείτε ένα πραγματικά εντυπωσιακό επιδόρπιο που θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας.

Το μείγμα μας είναι ιδανικό για καφετέριες, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια που θέλουν να προσφέρουν γευστικά και ποιοτικά γλυκά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την προετοιμασία από το μηδέν. Η πραλίνα σοκολάτα της FrozenBAR ενισχύει το κέικ με μια πλούσια, βελούδινη γεύση που ταιριάζει απόλυτα με τη σοκολάτα του κέικ, δημιουργώντας την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Το σοκολατένιο κέικ με γέμιση πραλίνα είναι ένα επιδόρπιο που ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση και την κρεμώδη υφή του.

Με τη βοήθεια των προϊόντων της FrozenBAR, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γλυκό που συνδυάζει την ποιότητα και τη σταθερότητα με την απόλαυση.

Το μείγμα για κέικ σοκολάτα και η πραλίνα σοκολάτα μας σας εξασφαλίζουν επαγγελματικά αποτελέσματα κάθε φορά, καθιστώντας αυτή τη συνταγή μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικές κουζίνες αλλά και για τους λάτρεις της σοκολάτας στο σπίτι.

Δοκιμάστε την και αφήστε τους πελάτες σας να απολαύσουν την απόλυτη γεύση!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *