συνταγη death by chocolate

Το Death by Chocolate είναι η απόλυτη σοκολατένια απόλαυση για τους λάτρεις της σοκολάτας. Είναι μια πολυεπίπεδη δημιουργία, που συνδυάζει πλούσιες γεύσεις σοκολάτας σε κάθε μπουκιά, προσφέροντας ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι. Αν αναζητάτε ένα γλυκό που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας αυτή η συνταγή είναι η ιδανική επιλογή.

Με το μείγμα για κέικ σοκολάτα της FrozenBAR, μπορείτε να φτιάξετε ένα αφράτο και γευστικό σοκολατένιο κέικ με ευκολία, εξοικονομώντας χρόνο και εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα κάθε φορά για το κατάστημά σας.

Το μείγμα μας προσφέρει πλούσια γεύση και ιδανική υφή, κάνοντάς το τέλειο για αυτή τη συνταγή.

Η προσθήκη της ποιοτικής πραλίνας σοκολάτας που θα βρείτε στη μεγάλα γκάμα στις επαγγελματικές πραλίνες FrozenBAR ενισχύει ακόμα περισσότερο τη σοκολατένια γεύση, δημιουργώντας μια κρεμώδη γέμιση στο κέικ που κάνει τη διαφορά.

Μαζί με την πλούσια σοκολατένια κρέμα, αυτό το γλυκό θα απογειώσει κάθε επιδόρπιο, καθιστώντας το ιδανικό για καφετέριες, ζαχαροπλαστεία και επαγγελματικές κουζίνες.

Ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή και φτιάξτε το τέλειο Death by Chocolate, που θα ενθουσιάσει κάθε λάτρη της σοκολάτας!

συνταγη death by chocolate

Συνταγή για το Death By Chocolate της FrozenBAR

Υλικά:

Υλικά για το κέικ σοκολάταΠοσότητα
Μείγμα για κέικ σοκολάτα FrozenBAR500γρ
Νερό200ml
Ελαιόλαδο ή σπορέλαιο120ml
Κουβερτούρα (λιωμένη)200γρ
Κουβερτούρα (ψιλοκομμένη)100γρ
Πραλίνα σοκολάτα FrozenBAR150γρ
Κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)300ml
Ζάχαρη άχνη (για διακόσμηση)Προαιρετικά

Εκτέλεση:

  1. Προετοιμασία του κέικ:
    Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το μείγμα για κέικ σοκολάτα της FrozenBAR, το νερό και το λάδι. Ανακατέψτε με μίξερ για 2-3 λεπτά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα.
  2. Ψήσιμο:
    Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170°C. Βουτυρώστε και αλευρώστε δύο στρογγυλές φόρμες για κέικ. Χωρίστε το μείγμα στις δύο φόρμες και ψήστε για 30-35 λεπτά, μέχρι να βγει καθαρό το μαχαίρι από το κέντρο.
  3. Προετοιμασία της σοκολατένιας κρέμας:
    Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος σε χαμηλή φωτιά, χωρίς να βράσει. Αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέστε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει και να γίνει λείο το μείγμα. Αφήστε την κρέμα να κρυώσει και να πήξει λίγο πριν τη χρήση.
  4. Γέμιση και κάλυψη:
    Αφού κρυώσουν τα κέικ, απλώστε ένα λεπτό στρώμα πραλίνας σοκολάτας FrozenBAR στο πρώτο κέικ και από πάνω προσθέστε τη μισή κρέμα σοκολάτας. Τοποθετήστε το δεύτερο κέικ από πάνω και καλύψτε με την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας.
  5. Διακόσμηση:
    Γαρνίρετε το κέικ με λιωμένη κουβερτούρα ή ψιλοκομμένη κουβερτούρα για ακόμα πιο έντονη σοκολατένια γεύση. Πασπαλίστε με λίγη ζάχαρη άχνη, αν θέλετε να προσθέσετε μια κομψή πινελιά.

Χρόνος εκτέλεσης:

  • Προετοιμασία: 20 λεπτά
  • Ψήσιμο: 30-35 λεπτά
  • Συνολικός χρόνος: 1 ώρα

Γιατί να επιλέξετε το μείγμα της FrozenBAR

Το μείγμα για κέικ σοκολάτα της FrozenBAR κάνει την προετοιμασία του Death by Chocolate απλή και γρήγορη, χωρίς να χάνεται η γεύση και η ποιότητα. Με τη σιγουριά της σταθερής υφής και του πλούσιου σοκολατένιου αποτελέσματος, το μείγμα μας είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματική ή οικιακή κουζίνα. Επιπλέον, η πραλίνα σοκολάτας FrozenBAR προσθέτει αυτή την επιπλέον σοκολατένια διάσταση που θα απογειώσει τη συνταγή.

Δοκιμάστε αυτή την απόλυτα σοκολατένια συνταγή και εντυπωσιάστε τους πελάτες ή τους καλεσμένους σας!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *