Βαφλιέρες

soft_ice_cream

Βαφλιέρες - Επαγγελματικές μονές & διπλές

Οι επαγγελματικές μηχανές βάφλας της FrozenBAR είναι αυτόματες, αντικολλητικές και ψήνουν καταπληκτικές βάφλες μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Η εταιρεία μας διαθέτει μονές και διπλές βαφλιέρες. Όλες είναι κατάλληλες για επαγγελματική, σκληρή χρήση, με αντικολλητικό τεφλόν - δε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε λάδι,σπρέυ,βούτυρο,κ.ο.κ. Οι βαφλιέρες FrozenBAR ψήνουν πάντα σταθερά, κάθε φορά, καταπληκτικές βάφλες.

Οι επαγγελματικές βαφλιέρες της εταιρείας μας είναι πολύ εύκολες στη χρήση τους και απροβλημάτιστες. Μετά το αρχικό ζέσταμα, περίπου 5 λεπτά, μπορείτε να ψήνεται συνέχεια βάφλες, την μια μετά την άλλη. Η βαφλιέρα είναι αντικολλητική και δε χρειάζεται να ψεκάζεται με σπρέυ, λάδι και άλλα ανθυγιεινα υλικά. Μόλις ψηθεί η βάφλα, μετά από περίπου 3 λεπτά, την αφαιρείτε με μια τσιμπίδα σιλικόνης και είναι έτοιμη για γαρνίρισμα με πραλίνες και σερβίρισμα στους πελάτες σας!

Επαγγελματικές βαφλιέρες FROZENBAR - No1 επιλογή για κάθε επαγγελματία!

Δείτε επίσης το καταπληκτικό μείγμα βάφλας καθώς και το καινοτόμο μείγμα για αλμυρές βάφλες.
Χαρακτηριστικά και τιμές

 

 

 

Χαρακτηριστικά

Βαφλιερα μεγαλη - Μονη Βαφλιερα μεγαλη - Διπλη
Είδος βάφλας Στρόγγυλη χοντρή 18,5εκ διάμετρο - 3,2εκ πάχος Στρόγγυλη χοντρή 18,5εκ διάμετρο - 3,2εκ πάχος
Χρόνος ψησίματος 3-3:30' 3-3:30'
Αντικολλητική
Με τεφλόν επικάλυψη
Με θερμοστάτη
Με χρονοδιακόπτη
Περιστρεφόμενη για καλύτερο ψήσιμο
Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά
Καταπληκτική απόδοση του προϊόντος
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ
 

Τιμή

Καλέστε μας τώρα στο 2310.444211 ή 210.3000628 !

439€ - 239€
  contact

 

590€ - 349€
  contact

 

 

 

Βαφλιέρες FrozenBAR

Οι βαφλιέρες της FrozenBAR είναι όλες αντικολλητικές και δε χρειάζονται κανενός είδος σπρέυ,λάδι,βούτυρο,κτλ. Παράγουν άμεσα και γρήγορα καταπληκτικές βάφλες με το ειδικό μίγμα βάφλας της εταιρείας μας. Η μεγάλη βαφλιέρα παράγει 1 βάφλα 18,5εκ διάμετρο και 3,2εκ πάχος σε 3 λεπτά. Αντικολλητική βαφλιέρα με θερμοστάτη και ρυθμιστή θερμοκρασίας. Όταν γίνει η βάφλα κάνει έναν έντοχο ήχο για να σας ειδοποιήσει. Οι βάφλες είναι έτοιμες σε μόλις 3-3:30 λεπτά!

Οι επαγγελματικές βαφλιέρες της εταιρείας μας έχουν επίσης περιστρεφόμενη λειτουργία για καλύτερο ψήσιμο. Με αυτή τη καινοτομία, το μείγμα βάφλας απλώνεται αυτόματα σε όλη την πλάκα ψησίματος και έτσι επιτυγχάνετε καλύτερο, ομοιόμορφο και γρηγορότερο ψήσιμο.

Οι βαφλιέρες της FROZENBAR είναι 100% επαγγελματικές - που σημαίνει ότι μπορείτε να τις έχετε σε λειτουργία καθ΄όλη τη διάρκεια του ωραρίου σας. Έχουν ανθεκτικές, επαγγελματικές πλάκες με επικάλυψη τεφλόν και επίσης τις κατάλληλες αντιστάσεις ώστε να αντέχουν τη σκληρή, επαγγελματική χρήση.

Σε όλες τις επαγγελματικές βαφλιέρες απαγορεύεται ρητά η χρήση μαχαιριών ή άλλων μυτερών αντικειμένων, καθώς έτσι φεύγει το τεφλόν από τις αντικολλητικές πλάκες. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε μόνο αξεσουάρ σιλικόνης, όπως πινέλο σιλικόνης, σπάτουλα σιλικόνης,κ.ο.κ.

Βαφλιέρες τιμές

Οι τιμές στις βαφλιέρες είναι αυτές που βλέπετε στο πιο πάνω πίνακα. Προσφέρουμε 2 μοντέλα για στρόγγυλη βάφλα με ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και τη μονή διαφορά ότι ένα είναι μονό και το άλλο διπλό.

Στη γενικά κατηγορία από τις βαφλιέρες, διαθέτουμε επίσης ειδικό μηχάνημα για Wafflakia καθώς και Corn Dog - Mini Waffles (βάφλα ξυλάκι). Επισκεφθείτε τα ειδικά links ώστε να δείτε κι αυτά τα καινοτόμα μηχανήματα στη κατηγορία της βάφλας!

Όλες οι βαφλιέρες FrozenBAR έρχονται με εγγύηση 1 έτους. Τις έχουν εμπιστευτεί πάνω από 700 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Άμεση επικοινωνία: Αθήνα: 210.3000628 - Θεσσαλονίκη: 2310.444211