βαφλα λιεγης βουτυρου

Η Βάφλα Βουτύρου Λιέγης από τη FrozenBAR είναι η απόλυτη επιλογή για να προσφέρετε στους πελάτες σας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Το μείγμα μας, πλούσιο σε βούτυρο και με την τέλεια υφή, εγγυάται μια αυθεντική γεύση που θα λατρέψουν όλοι. Με εύκολη και γρήγορη προετοιμασία, αυτό το μείγμα είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να συνδυάσουν την ποιότητα με την ταχύτητα στην κουζίνα τους.

Συνταγή για βάφλα βουτύρου Λιέγης FrozenBAR

Υλικά:

  • 1kg μείγμα βάφλας βουτύρου FrozenBAR
  • 330γρ νερό
  • 140γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 32γρ ξηρή μαγιά

Προετοιμασία:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ του μίξερ, προσθέστε το μείγμα βάφλας, λίγο νερό, το λιωμένο βούτυρο και τη μαγιά.
  2. Ανακατέψτε τα υλικά αργά στην αρχή για να ενσωματωθούν και στη συνέχεια αυξήστε ελαφρώς την ταχύτητα. Προσθέτετε σιγά-σιγά το υπόλοιπο νερό. Συνεχίστε το ζύμωμα για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα μαλακό, ελαστικό ζυμάρι, παρόμοιο με αυτό του τσουρεκιού.
  3. Αφήστε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια πλάστε το σε μικρές μπαλίτσες, περίπου 150γρ η κάθε μία.
  4. Ψήστε τις βάφλες σε προθερμασμένη βαφλιέρα για 3-5 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα και τραγανή εξωτερική υφή.

Ένα κιλό μείγματος θα σας δώσει περίπου 10 θεϊκές βάφλες.

μειγμα για βαφλα λιεγης βουτυρου

Tips για σερβίρισμα & στόλισμα

  1. Σερβίρετε ζεστές με συνοδευτικά: Οι βάφλες Λιέγης είναι πεντανόστιμες από μόνες τους, αλλά μπορείτε να τις σερβίρετε με διάφορα συνοδευτικά, όπως φρέσκα φρούτα, κρέμα σαντιγί, λιωμένη σοκολάτα ή σιρόπι σφενδάμου.
  2. Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη: Η ζάχαρη άχνη δίνει μια κλασική, κομψή εμφάνιση και προσθέτει γλυκύτητα που ταιριάζει απόλυτα με την πλούσια γεύση του βουτύρου.
  3. Πειραματιστείτε με παγωτό: Οι βάφλες Λιέγης σερβιρισμένες με μια μπάλα παγωτού (όπως βανίλια, σοκολάτα ή παγωτό καραμέλα) ή παγωτό μηχανής αποτελούν ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο που θα λατρέψουν οι πελάτες σας.
  4. Προσθέστε σιρόπι ή σοκολάτα: Για τους λάτρεις της γλυκιάς απόλαυσης, σιρόπι σοκολάτας, καραμέλας ή σιρόπι φρούτων είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν τις βάφλες και να τις κάνουν ακόμα πιο λαχταριστές.
  5. Διακοσμήστε με ξηρούς καρπούς: Πασπαλίστε τις βάφλες με ψιλοκομμένα αμύγδαλα, φουντούκια ή καρύδια για επιπλέον τραγανότητα και πλούσια γεύση.

Η Βάφλα Βουτύρου Λιέγης από τη FrozenBAR είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την ποιότητα με την ευκολία στην παρασκευή, προσφέροντας στον επαγγελματία την δυνατότητα να δημιουργήσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Με την ευελιξία στο σερβίρισμα και τις αμέτρητες δυνατότητες για διακόσμηση, οι βάφλες αυτές μπορούν να γίνουν η σπεσιαλιτέ του καταστήματός σας και να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους πελάτες.

Προσθέστε τες στο μενού σας και δείτε τις ουρές του κόσμου που θα θέλουν να απολαύσουν μια ΘΕΪΚΗ ΒΑΦΛΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *