παγωτομηχανες για εκδηλωσεις

Έχετε κάποια σπουδαία εκδήλωση στο προσεχές μέλλον, όπως βάφτιση, γάμος,γενέθλια, πάρτυ,κτλ; Τώρα η εταιρεία μας με την νέα υπηρεσία , σας νοικιάζει παγωτομηχανή για την εκδήλωσή σας, έτοιμη προς χρήση!

Οι μηχανές παγωτού της FrozenBAR σας παραδίδονται έτοιμες καθαρισμένες, για άμεση χρήση. Εσείς απλά τη βάζετε στη μπρίζα και ρίχνετε το παγωτό – σε 6′ έχετε έτοιμο παγωτό να σερβίρετε τους καλεσμένους σας. Οι παγωτομηχανές για γάμους είναι μια καινοτόμα πρόταση της εταιρείας μας που όλο και περισσότερος κόσμος τη προτιμάει καθώς έτσι προσφέρει στους καλεσμένους τους κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό.

Τόσο για γάμο, όσο και για άλλες εκδηλώσεις όπως βαφτίσια, γενέθλια, πάρτυ, συναυλίες, η εταιρεία μας μπορεί να σας νοικιάσει παγωτομηχανές, έτοιμες προς χρήση. Το μόνο που χρειάζεστε εσείς είναι να υπάρχει παροχή ρεύματος.

Οι παγωτομηχανές για εκδηλώσεις της FrozenBAR έρχονται απευθείας στο χώρο σας με δικά μας μέσα. Κάποιες ημέρες πριν την εκδήλωση σας εκπαιδεύουμε στη χρήση της(πολύ απλή χρήση) ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να έρθει άτομο της εταιρείας μας για να λειτουργεί τη παγωτομηχανή και να σερβίρει τα παγωτά!

Δείτε την ιστοσελίδα μας για παγωτομηχανές για γάμους και εκδηλώσεις και επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310444211 για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε κράτηση της παγωτομηχανής για την ημέρα που ενδιαφέρεστε!

*Η υπηρεσία προσφέρεται προς το παρών για τη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *