ανοιξε καταστημα roll ice

Το roll ice cream ή αλλιώς ice rolls είναι μια νέα τάση στο παγωτό, που έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα από το 2013 από την FROZENBAR HELLAS.

Πρόκειται για «Ταϋλανδέζικο» παγωτό καθώς εκεί βρίσκεται η προέλευση αυτού του στυλ παγωτού.

Ήδη στην Ταϋλάνδη από το 1990 προσφέρουν φρέσκο χειροποίητο παγωτό σε ρολάκια!

Τι είναι όμως το roll ice cream ;

Το roll ice cream πρόκειται για φρέσκο χειροποίητο παγωτό που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια του πελάτη.

Το παγωτό έχει κύριο συστατικό το γάλα ενώ προσφέρεται σε άπειρες παραλλαγές όπως σορμπέ χωρίς γάλα, με διάφορα toppings, με φρέσκους χυμούς, κτλ.

Ο καταναλωτής απλά επιλέγει τα υλικά που επιθυμεί και αν θέλει να βγει το παγωτό σε ρολά ή σαν μπάλα παγωτού.

Η μορφή που θα επιλέξει ο πελάτης επηρεάζει το τελικό προϊόν καθώς τα ρολάκια παγωτού – ice rolls – είναι πιο συμπαγές και λιώνουν πιο αργά ενώ η μπάλα παγωτού λιώνει πιο γρήγορα όμως πρόκειται για μαλακό φρέσκο παγωτό χωρίς ίχνος από κρυσταλλάκια!

http://www.emailmeform.com/builder/embed/aW6q03mTbrfeb4

Τι περιέχει το ice roll;

Το παγωτό ice roll μπορεί να περιέχει σχεδόν τα πάντα! Μπορείτε να φτιάξετε παγωτό μόνο από φρέσκο γάλα ή να χρησιμοποιείστε τα ειδικά μείγματα soft παγωτού της εταιρείας μας και να φτιάξτε σε 30¨ παγωτό rolls!

Από την άλλη, με την ειδική τεχνογνωσία της FROZENBAR σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά ώστε να φτιάξετε ακόμα και παγωτό σορμπέ χωρίς γάλα και με ελάχιστες θερμίδες – διαθέσιμο σε 16 γεύσεις!

Φτιάξτε καταπληκτικές γεύσεις όπως φράουλα, τσιχλόφουσκα, blueberry, mango,passion fruit και άλλες εξωτικές γεύσεις, μπροστά στα μάτια του πελάτη.

Πως μπορώ να ανοίξω ένα κατάστημα με ice roll;

Το άνοιγμα καταστήματος με roll ice cream είναι εύκολη υπόθεση! Η FROZENBAR σας παρέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία όπως σχέδια καταστήματος, πλήρης εξοπλισμός, εκπαίδευση πάνω στα μηχανήματα καθώς και όλες τις α΄ύλες που χρειάζεστε.

Δεν έχουμε royalties fees ή άλλες χρεώσεις στα προγράμματά μας.

Το άνοιγμα ενός καταστήματος με roll ice cream καθώς και συνοδευτικά προϊόντα, κοστίζει περίπου από 15.000€ χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα κατασκευαστικά έξοδα.

Τι περιθώρια κέρδους υπάρχουν στο roll ice;

To ice roll διαθέτει υψηλά περιθώρια κέρδους. Το food cost από την εταιρεία μας είναι ιδιαίτερα χαμηλό καθώς είμαστε παραγωγοί μειγμάτων ice rolls οπότε οι τιμές που αγοράζετε είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Φανταστείτε πως μια τυπική μερίδα roll ice cream έχει food cost περίπου 0.35€ ενώ αντίστοιχα μια σορμπέ μερίδα περίπου 0.20€.

Αντίστοιχα οι τιμές πώλησης ξεκινάνε από 3.5€ / μερίδα.

Καταλαβαίνετε ότι τα περιθώρια κέρδους σε ένα κατάστημα με roll ice cream από την FROZENBAR είναι τεράστια!

Με την τεχνογνωσία μας από το 2013 (είμαστε η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε και κατασκεύασε μηχανήματα roll ice cream στην Ελλάδα και την Κύπρο) μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την επιτυχία στο κατάστημά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310.444211 (γραφείο Θεσσαλονίκης) ή 210.2851710 , 210.3000628 (γραφείο Αθήνας) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα ή τα μηχανήματα roll ice cream.

http://www.emailmeform.com/builder/embed/aW6q03mTbrfeb4

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *