Πως να επιβιώσετε και να αναπτυχθείτε στο χώρο της εστίασης

Πως με απλές κινήσεις μπορείτε να εκτοξεύσετε τα κέρδη του καταστήματός σας και να αυξήσετε τη πελατεία σας.

Ένα κατάστημα εστίασης πρέπει συνέχεια να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται. Ειδικά τον καιρό της κρίσης, αυτό είναι ένα από τα προαπαιτούμενα ώστε ο επιχειρηματίας να μην πληγεί από την διαρκή μείωση της κατανάλωσης καθώς και της οικονομικής δυνατότητας των πελατών. Γιατί τα τελευταία χρόνια και οι καταναλώσεις έχουν πέσει αλλά και η μέση απόδειξη στα καταστήματα εστίασης έχει μειωθεί λόγω της περικοπής εξόδων των πολιτών.

Πως όμως μερικές απλές και έξυπνες κινήσεις μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη σας ξανά και να σας αποφέρουν ένα καλό εισόδημα;

Μικρές καινοτόμες επενδύσεις, με άμεσα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, καθώς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες είναι η απάντηση!

 

Επένδυση σε καινοτόμα προϊόντα

Μια καφετέρια ή γενικά ένα κατάστημα εστίασης που έχει να κάνει με προϊόντα φαγητού πρέπει συνέχεια να καινοτομεί και να προσφέρει στους πελάτες του καινούργια προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου ψηλά, τις πωλήσεις σε υψηλό επίπεδο και αποφεύγει τον κορεσμό στα προϊόντα του.

Καινοτόμο προϊόν δεν είναι απαραίτητα κάτι καινούργιο ή κάτι που δεν έχει υπάρξει πριν. Καινοτομία για μια περιοχή μπορεί να είναι ακόμα και μια μηχανή παγωτού για παγωτό χωνάκι η οποία δεν υπάρχει εδώ και χρόνια σ’αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή, άσχετα που οι παγωτομηχανές υπάρχουν εδώ και δεκαετίες στην αγορά!

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες ενός επαναλαμβανόμενου σκηνικού: Νέες καφετέριες καθώς και γενικότερα καταστήματα εστίασης τα οποία προσφέρουν ότι και το διπλανό κατάστημα και το παραδιπλανό και πάει λέγοντας. Αποτέλεσμα; Αυτά τα καταστήματα σε λίγο χρόνο να έχουν κλείσει, στη θέση τους να ανοίξει κάποιο άλλο παρεμφερές και να γίνει πάλι ο ίδιος κύκλος..

Αυτό αποφεύγεται με την διαρκή καινοτομία, το υψηλό service και τον σεβασμό απέναντι στον πελάτη καθώς και τις τίμιες υπηρεσίες που συνδυάζονται από τις αντίστοιχες, τίμιες, τιμές.

Οι τιμές στα καταστήματα εστίασης δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ χαμηλές (έχουμε δει παραδείγματα που προσφέρουν καφέ στο χέρι με 0.60€ ή παγωτό χωνάκι soft ice με τιμή πώλησης ακόμα και 0.50€) αλλά ούτε και πολύ υψηλές όπως σε κάποια τουριστικά σημεία τα οποία κυριολεκτικά γδέρνουν τον υποψήφιο πελάτη και περνάνε πολύ άσχημα μηνύματα για τον Ελληνικό τουρισμό.

Οι τιμές θα πρέπει να είναι σ’αυτό το γραμμικό επίπεδο που εξασφαλίζουν τόσο την βιωσιμότητα του καταστήματος σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα σε α’ ύλες και υπηρεσίες όσο φυσικά και το κέρδος του επιχειρηματία. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μια ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο κέρδος και στην αισχροκέρδεια. Το ένα μπορεί να κρατήσει για πάντα με σωστές κινήσεις – το άλλο λίγα χρόνια.

 

Απλές κινήσεις για αύξηση κέρδους στα καταστήματα εστίασης

Όπως έχουμε δώσει το στίγμα μέχρι τώρα στο άρθρο, θα καταλάβατε σε τι άξονες πρέπει να κινηθείτε έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη του καταστήματός σας.

  • Ποιοτικές α’ ύλες
  • Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τον πελάτη
  • Τίμιες τιμές (ούτε χαμηλές ούτε πολύ υψηλές)
  • Καινοτομία και συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων

Ποιοτικές α΄ύλες

Στο κομμάτι που αφορά τις α’ ύλες του καταστήματός σας, μεγάλο ρόλο παίζουν οι συνεργασίες που θα συνάψετε με προμηθευτές. Οι σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες είναι αυτές που φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες τις πλευρές. Η συνεχής αλλαγή προμηθευτών από την άλλη, φέρνει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, σχεδόν το 93% των καταναλωτών μπορεί να καταλάβει την διαφορά στην ποιότητα μεταξύ δυο προϊόντων – π.χ. μεταξύ δυο παγωτών μηχανής soft ice. Οπότε το κομμάτι της ποιότητας των α΄υλών καθώς και η συνεργασία με τον εκάστοτε προμηθευτή, θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην μετέπειτα πορεία του καταστήματός σας.

Ο όμιλος εταιρειών FrozenBAR – EASYHORECA προσφέρει μόνο ποιοτικές α’ ύλες, σε τιμές ασυναγώνιστες για όλους τους συνεργάτες μας. Προσδοκούμε μόνο σε μακροχρόνιες σταθερές συνεργασίες και αποφεύγουμε πελάτες «της αρπαχτής».

Η εμπειρία μας, μας έχει δείξει πως οι συνεργασίες με καταστήματα πρόχειρα ή της μιας ημέρας, βλάπτει τόσο την εταιρεία μας όσο και το δυνατό brand μας.

 

Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τον πελάτη

Ο πελάτης πρέπει να αισθάνεται βασιλιάς στο κατάστημά σας. Είτε αγοράζει ένα παγωτό του 1,50€ είτε είναι μια τετραμελή παρέα και σας αφήνουν 40€, το service προς αυτόν θα πρέπει να βρίσκεται στο ύψιστο σημείο. Σκεφτείτε ότι σήμερα σας έδωσε 1,50€, αύριο εάν μείνει ικανοποιημένος από τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση μπορεί να φέρει άλλους 2-3 φίλους ή την οικογένειά του και να σας αφήσουν πολύ περισσότερα χρήματα. Μετέπειτα όλοι αυτοί θα φέρουν δικούς τους γνωστούς και πάει λέγοντας. Άρα από έναν πελάτη του 1,50€, εσείς έχετε δημιουργήσει μια τεράστια πελατεία.

FrozenBAR Tip : Οι πιο πιστοί πελάτες σε μια εταιρεία ή ένα κατάστημα, είναι αυτοί που έρχονται από «στόμα σε στόμα» καθώς εμπιστεύονται έναν γνωστό τους για την θετική γνώμη που έχουν σχηματίσει για εσάς και το κατάστημά σας. Και δεν υπάρχουν καλύτεροι πελάτες για μια εταιρεία, από τους πιστούς loyalty πελάτες!

Τίμιες τιμές

Δυστυχώς οι τιμές στα καταστήματα εστίασης τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει μεγάλα θέματα στην αγορά. Δημιουργήθηκαν καταστήματα και αλυσίδες που χαμήλωναν εντελώς τις τιμές για ένα διάστημα (καφέδες με 0.60€, παγωτό μπάλα με 0,50€, hot dog με 0,60€, κ.α.)

Αυτό έφερε ένα ντόμινο ανατιμήσεων από άλλα καταστήματα που πίστευαν ότι μειώνοντας τις τιμές, θα κρατούσαν τους πελάτες τους και δε θα είχαν απώλειες. Μετά από χρόνια διαπιστώνουμε τις «παρανέργειες» αυτού του εγχειρήματος:

Οι αλύσιδες και τα καταστήματα που έριξαν τις τιμές τις έχουν ανεβάσει κατακόρυφα καθώς διαπίστωσαν ότι «δεν βγαίνουν» όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει: Χιλιάδες άλλα καταστήματα έκλεισαν καθώς δεν μπόρεσαν να επιβιώσουν στον πόλεμο τιμών.

Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως οι τιμές στα προϊόντα των καταστημάτων εστίασης θα πρέπει να είναι τίμιες. Τίμιες προς τον πελάτη σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα που λαμβάνει αλλά και τίμιες προς τον επιχειρηματία ώστε να τον αφήνει κέρδος και να συνεχίζει να προσφέρει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών.

 

Καινοτομία και συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων

Σχεδόν τα περισσότερα καταστήματα εστίασης που κλείνουν , έχουν αυτήν την πορεία:

  • Άνοιγμα καταστήματος
  • Εκτόξευση πωλήσεων
  • Ενθουσιασμός από τον επιχειρηματία
  • Σταθερότητα στα προϊόντα – καμία αναβάθμιση
  • Μείωση του κύκλου εργασιών
  • Ο επιχειρηματίας αναζητάει νέους προμηθευτές με χαμηλότερη τιμή (και χαμηλότερη ποιότητα) γιατί έχει πέσει ο τζίρος του
  • Η ποιότητα των προϊόντων πέφτει κατακόρυφα
  • Οι καταναλωτές το καταλαβαίνουν και οι τελευταίοι πιστοί πελάτες αποχωρούν από το κατάστημα
  • Κλείσιμο καταστήματος – ο επιχειρηματίας ρίχνει τις ευθύνες στην κρίση που διανύουμε, στις δύσκολες εποχές,κ.ο.κ.

παγωτομηχανή retroΠόσες φορές έχετε ακούσει όλα τα παραπάνω; Εμείς δεκάδες φορές έχουμε γίνει μάρτυρες τέτοιων γεγονότων! Πελάτες που απομακρύνθηκαν από την εταιρεία μας καθώς βρήκανε φθηνότερο προμηθευτή κατά 0.10€/kg στο μείγμα βάφλας (δηλαδή λιγότερο από.. 0.01€ / βάφλα) είτε ακόμα και στο εξαιρετικό, δικής μας παραγωγής, μείγμα για soft ice (με τιμή πώλησης μόλις 4.50€ / κg..)

Η λύση να ρίχνει το κατάστημα την ευθύνη στην κρίση και την δύσκολη περίοδο δεν είναι αποτελεσματική. Το μοιραίο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εαν ο επιχειρηματίας εξελίσσοταν, αναβάθμιζε τα προϊόντα του και ξανά επένδυε μέρος των κερδών του πρώτου διαστήματος.

Επίσης, ένα σημαντικό μοιραίο λάθος είναι και η αλλαγή προμηθευτή λόγω τιμών. Εάν είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα και την συνεργασία που έχετε με τον εκάστοτε προμηθευτή, ΔΕΝ πρέπει να αλλάξετε επουδενί εταιρεία. Μπορεί οι τιμές στις συσκευασίες που αγοράζετε να έχουν κάποια διαφορά, όμως η τιμή στο τελικό προϊόν είναι σχεδόν αμελητέα.

Παράδειγμα: Η εταιρεία μας πουλάει έτοιμο μείγμα για βάφλα σε συσκευασία 10kg, στη τιμή των 5.90€ / kg – δηλαδή 59€ τα 10 κιλά (προ ΦΠΑ – στα 30kg υπάρχει έκπτωση 15%). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κόστος βάφλας να ανέρχεται στα 0.53€.

Έστω ότι βρίσκετε έναν προμηθευτή για μείγμα βάφλας(που είναι κι αυτό έτοιμο, μόνο με νερό όπως το μείγμα βάφλας FROZENBAR) με κόστος 5€ / kg. Δηλαδή 50€ τα 10kg. Το κόστος βάφλας εδώ είναι: 0.43€.

Αξίζει η αλλαγή της ποιότητας(γιατί θα υπάρχει σίγουρα διαφορά) για μόλις 0.10€ σε κάθε βάφλα;

Η λύση όπως σας γράψαμε αρκετές φορές πιο πάνω, βρίσκεται στην καινοτομία. Επενδύστε σε κάτι μοναδικό – σε κάτι που δεν υπάρχει στην περιοχή σας και σε κάτι που θα εκπλήξει τους πελάτες σας. Το καινοτόμο δεν σημαίνει ότι θα είναι και ακριβό. Μια μηχανή παγωτού που δεν υπάρχει στη περιοχή, η παροχή βάφλας με διαφορετικό τρόπο στο χέρι σε έναν πεζόδρομο που υπάρχει μεγάλη κίνηση κόσμου και κάνει βόλτα, ένα διαφορετικό κρύο ρόφημα με τρομερή μεγάλη απήχηση τους καλοκαιρινούς μήνες σε μικρούς και μεγάλους, είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα των καινοτόμων προϊόντων που μπορείτε να εντάξετε και να ξανά κερδίσετε πιστούς πελάτες.

Στον όμιλο εταιρειών FrozenBAR – EASYHORECA η καινοτομία καθώς και η ποιότητα τόσο των α’ υλών όσο και των μηχανημάτων μας, είναι κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι οι τιμές μας είναι υψηλές. Τις συμβουλές που δίνουμε στους πελάτες-καταστήματά μας(τίμιες τιμές και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών) είναι κάτι που ακολουθούμε πρώτα εμείς.

Έτσι στον όμιλο FROZENBAR – EASYHORECA θα βρείτε πάνω απ’όλα υψηλή ποιότητα σε όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα καθώς και τίμιες τιμές που ανταποκρίνονται και με το παραπάνω σ’αυτά που λαμβάνετε.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και γράψτε μας εδώ στο blog ό,τι απορίες έχετε σχετικά με το κατάστημά σας και θα σας βοηθήσουμε για το πως μπορείτε να το αναβαθμίσετε με μικρές έξυπνες κινήσεις και να αυξήσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας!

Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Πως μια παγωτομηχανή θα αυξήσει τα κέρδη σας!

Πως μια παγωτομηχανή θα αυξήσει τα κέρδη σας!

Έφτασε η στιγμή που ο καιρός ζεσταίνει, ο κόσμος ξανά βγαίνει στους δρόμους για βόλτες και τα καταστήματα εστίασης γεμίζουν! Είναι η εποχή που το ωραιότερο γλύκισμα στον κόσμο, το παγωτό, κάνει ξανά την εμφάνισή του σε κάθε κατάστημα.

Εάν σκέφτεστε και εσείς να βάλετε μια μηχανή παγωτού soft ice στο κατάστημά σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία!

Το παγωτό μηχανής ή αλλιώς soft ice cream, είναι το μαλακό φρέσκο παγωτό που βγαίνει από τις παγωτομηχανές. Σερβίρεται είτε σε χωνάκι είτε στο κυπελλάκι. Οι πιο δημοφιλείς γεύσεις που συναντάμε είναι η βανίλια και η σοκολάτα – ενώ σε πολλά καταστήματα προσφέρεται και η δυνατότητα για ανάμεικτο, δηλαδή κρέμα-σοκολάτα μαζί.

Για να παράγουμε και να σερβίρουμε παγωτό μηχανής χρειαζόμαστε μια ειδική, αξιόπιστη παγωτομηχανή. Υπάρχουν αρκετών ειδών παγωτομηχανές, ανάλογα το budget που διαθέτουμε καθώς και τι ανάγκες έχουμε στο κατάστημά .

Μπορούμε να βρούμε παγωτομηχανές με δυνατότητα παραγωγής από 250 χωνάκια την ώρα έως και πάνω από 800! Φυσικά το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα..

Κοστολόγια αγοράς μηχανής παγωτού

Οι μηχανές παγωτού προσφέρονται αποκλειστικά για αγορά. Εάν βρείτε κάποιον να σας ενοικιάσει ή να σας παρέχει «χρησιδάνειο» για μηχανή παγωτού, απλά προσπεράστε τον(και θα σας εξηγήσουμε πιο κάτω γιατί).

Το κόστος για αγορά μιας παγωτομηχανής με 2 γεύσεις + δυνατότητα για ανάμεικτο + πολλές τεχνολογικές υπεροχές όπως αντλία διόγκωσης, μετρητής παγωτών, λειτουργία standby, κ.α. ξεκινάει από μόλις 2.950€ (παγωτομηχανή FROZENBAR επιτραπέζια). Ενώ εάν θέλετε μια ωραία μηχανή παγωτού με καταπληκτικό design, όπως η RETRO παγωτομηχανή της εταιρείας μας, τότε το κόστος ανεβαίνει ελάχιστα, στις 3.300€

παγωτομηχανή FROZENBAR RETRO

Τα κοστολόγια αγοράς του μηχανήματος είναι αρκετά χαμηλά και θα δείτε στη συνέχεια του άρθρου, την ανάλυση σχετικά με την απόσβεση του και τι κέρδη μας αποφέρει σε ένα κατάστημα.

Κοστολόγια α’ ύλης – μειγμάτων

Το κοστολόγιο της α’ ύλης – του προϊόντος δηλαδή – είναι εξαιρετικά χαμηλό. Τα μείγματα soft ice της FROZENBAR, που βρίσκονται σε περισσότερα από 450 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, εγγυούνται μια ανώτερη ποιότητα και ένα εξαιρετικά γευστικό αποτέλεσμα.

Το κόστος για κάθε μερίδα soft ice – είτε σε χωνάκι είτε σε κυπελλάκι – ανέρχεται σε μόλις 0.13€ + το κόστος από το υλικό (χωνάκι – κυπελλάκι). Εαν τοποθετήσουμε ένα καλό χωνάκι μπισκότου, τότε το food cost είναι μόλις 0.20€ συνολικά!

Πως μια παγωτομηχανή θα αυξήσει τα κέρδη σας κατακόρυφα (ανάλυση)

Οι παγωτομηχανές πλέον τοποθετούνται σε κάθε κατάστημα τροφίμων – από καταστήματα εστίασης όπως ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, καφέ,αναψυκτήρια μέχρι παντοπωλεία, ψιλικατζίδικα, παιδότοποι, κ.α.

Είναι πολύ εύκολα μηχανήματα στη χρήση τους, χρειάζονται μόνο 1 φορά την εβδομάδα καθάρισμα(οι παγωτομηχανές FROZENBAR) που διαρκεί μόλις 20’ και όλη την άλλη ώρα, απλά συμπληρώνετε με μείγμα παγωτού τους κάδους!

Υπολογισμός απόσβεσης

Με τα 8 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο του παγωτού και των μηχανών παγωτού, είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε σχεδόν με ακρίβεια την απόσβεση της παγωτομηχανής, ανάλογα το σημείο που θα τοποθετηθεί.

Για τον υπολογισμό του άρθρου και για τη δική σας αναφορά, λαμβάνουμε υπόψιν ένα κατάστημα με μεσαία κίνηση, σε μέτριο σημείο προβολής με την παγωτομηχανή να «βλέπει» προς τα έξω.

Αυτό το σημείο, εφόσον έχει μια λογική – μέτρια- κίνηση θα πουλάει μέσο όρο από τον Μάρτιο έως και τα τέλη Οκτωβρίου , 75 παγωτά ημερησίως.

Χονδρικά αυτό το διάστημα είναι 210 ημέρες. Υπολογίζουμε την τιμή πώλησης στο 1.30€ / χωνάκι μαζί με το ΦΠΑ. Δηλαδή καθαρό ποσό 1.05€.

Από αυτό το ποσό αφαιρούμε το food cost το οποίο ανέρχεται σε 0.20€ / χωνάκι (υλικό + χωνάκι).

Μας μένει: 0.85€ .

Κόστος ρεύματος και συντήρησης παγωτομηχανής – ανά έτος

Η αρχική παγωτομηχανή FROZENBAR(είτε επιτραπέζια είτε επιδαπέδια), που παράγει 250 χωνάκια / ώρα, καταναλώνει 2KW / ώρα στο PEAK. PEAK σημαίνει κάθε φορά που δουλεύει ο κομπρέσσορας – δηλαδή σχεδόν κάθε φορά που βάζουμε ένα παγωτό. Με τους υπολογισμούς μας, η παγωτομηχανή δουλεύει στο maximum για μόλις 10 ώρες ανά ημέρα καθώς τις υπόλοιπες είναι σε λειτουργία standby.

Έτσι η κατανάλωση ρεύματος για 7 μήνες ανέρχεται σε κόστος 271€ (χωρίς ΦΠΑ).

Τα υπολογισμένα παγωτά στο 7μήνο είναι: 15.750 (75 παγωτά ημερησίως χ 210 ημέρες). Οπότε η επιβάρυνση από το ρεύμα ανέρχεται σε 0.018€ / παγωτό.

Καταλήγουμε ότι το συνολικό ΚΕΡΔΟΣ από μια μερίδα παγωτό μηχανής soft ice, ανέρχεται σε 0.83€.

Σε ένα επτάμηνο το συνολικό μας κέρδος(ενώ έχουμε αφαιρέσει ΦΠΑ, κόστος α’ ύλης καθώς και ρεύμα παγωτομηχανής) είναι: 13.072€

Από αυτό το ποσό του κέρδους μας, αφαιρούμε το κόστος απόκτησης μιας παγωτομηχανής FROZENBAR , το οποίο είναι κατά μέσο όρο 3.300€ (για την πιο δημοφιλή παγωτομηχανή) και έχουμε

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ 1ο 7ΜΗΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗΣ: 9.772€

Να σημειωθεί ότι στο παραπάνω ποσό έχουμε αφαιρέσει ΦΠΑ, ρεύμα μηχανής καθώς και food cost. Οπότε το ποσό είναι ΚΑΘΑΡΟ

Τεράστια κέρδη από την παγωτομηχανή για κάθε κατάστημα

Συμπεραίνουμε ότι μια παγωτομηχανή μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδα του καταστήματός μας, με μια πολύ μικρή απόσβεση. Τα 75 παγωτά ανά ημέρα είναι ένα νούμερο αρκετά μικρό για τα περισσότερα καταστήματα. Ακόμα όμως και με αυτή την ποσότητα, το καθαρό κέρδος σε 7 μήνες θα είναι λίγο κάτω από τις 10.000€!

Την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα μεγαλύτερο το κέρδος καθώς δεν θα έχουμε το κόστος απόκτησης της παγωτομηχανής!

Εσείς ακόμα δεν έχετε τοποθετήσει παγωτομηχανή στο κατάστημά σας;

Δείτε τις καταπληκτικές μηχανές παγωτού FROZENBAR που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε παραπάνω από 600 καταστήματα και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 210.2851710 – 210.3000628 για Αθήνα ή 2310.444211 – 2311.112242 για Θεσσαλονίκη!

ΥΓ: Γιατί να αποφύγετε χρησιδάνεια και ενοικιάσεις παγωτομηχανών: Τόσο στα χρησιδάνεια όσο και στις ενοικιάσεις παγωτομηχανών, θα πληρώσετε ενα ποσό ως χρήση του μηχανήματος και επιπλέον θα πληρώνετε διπλάσια ή ακόμα και τριπλάσια το κόστος του παγωτού(έτσι δουλεύουν τα χρησιδάνεια). Σε μια ενδεικτική ενοικίαση μηχανής παγωτού για 7 μήνες, θα πληρώσετε περίπου 1500€ (± 200€ / μήνα). Επίσης πολύ πιθανόν είναι η εταιρεία που θα σας την ενοικιάσει, να σας επιβάλλει κάποιες ποσότητες σε μείγματα παγωτού, επίσης με αυξημένη τιμή. Έτσι θα έχετε πληρώσει το κόστος από μισή παγωτομηχανή(παγωτομηχανής FROZENBAR από 2.950€) και δε θα σας έχει μείνει τίποτα στα χέρια στο τέλος της σεζόν!

Όπως καταλαβαίνετε τα χρησιδάνεια και οι ενοικιάσεις, τουλάχιστον στον τομέα των παγωτομηχανών, δεν σας συμφέρουν καθόλου.

 

 

 

 

 

 

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Παγωτομηχανές 2017

παγωτομηχανή retroΠαγωτομηχανές 2017

Αγαπητοί πελάτες και επισκέπτες,

Με τη νέα σεζόν 2017 να είναι προ των πυλών, οι μηχανές παγωτού FROZENBAR είναι για άλλη μια χρονιά στη κορυφή των προτιμήσεων σας.

Μετά την απίθανη προσφορά στην έκθεση ARTOZA 2017 και το επακόλουθο SOLD OUT σε 2 μοντέλα παγωτομηχανών(ENTRY & RETRO) τα δυο μοντέλα είναι και πάλι διαθέσιμα για νέες παραγγελίες.

Ήδη πάνω από 85 καταστήματα έχουν προμηθευτεί παγωτομηχανές τόσο για παγωτό soft – χωνάκι όσο και για frozen yogurt για τη σεζόν 2017.

Αλήθεια όμως, γιατί γίνεται τόσος ντόρος και χαμός κάθε χρόνο με τις παγωτομηχανές FROZENBAR; Που διαφέρουν και που υπερτερούν έναντι των ανταγωνιστών;

Δείτε εδώ τις παγωτομηχανές FROZENBAR

παγωτομηχανή επιτραπέζιαΓενικά για τις μηχανές παγωτού για χωνάκι

Οι μηχανές παγωτού soft είναι τα μηχανήματα εκείνα που παράγουν και προσφέρουν το μαλακό παγωτό σοφτ – ή αλλιώς παγωτό χωνάκι. Ένα προϊόν ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο που κρατάει στον χρόνο και η ζήτησή του αυξάνεται συνέχεια.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι παγωτομηχανών με τον πιο γνωστό να είναι αυτός με 2+1 γεύσεις – δηλαδή επαγγελματική μηχανή παγωτού με τη δυνατότητα να παράγει 2 γεύσεις διαφορετικές και το ανάμεικτο αυτών των δυο. Αυτές είναι οι πιο κλασσικές μηχανές που τις συναντάμε στα περισσότερα καταστήματα εστίασης και όχι μόνο πλέον.

Από κει και πέρα τα μηχανήματα παγωτού διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους, τη δυνατότητα ωριαίας παραγωγής, τα εξτρά χαρακτηριστικά(οι παγωτομηχανές FROZENBAR είναι γεμάτες εξτρά χαρακτηριστικά προστιθέμενης αξίας 😉 ) καθώς φυσικά και την ποιότητα και την αξιοπιστία της κατασκευής τους.

Γιατί να επιλέξετε μια μηχανή παγωτού soft για το κατάστημά σας

Από την περίοδο που οι παγωτομηχανές για χωνάκι ήταν σπάνιες και τα περισσότερα καταστήματα είχαν έτοιμα παγωτά από τις διάφορες εταιρείες που κάνουν διανομή, πλέον έχουμε περάσει στην εποχή που τα περισσότερα καταστήματα εστίασης τοποθετούν δικές τους μηχανές σοφτ και προσφέρουν φρέσκο, αφράτο παγωτό μηχανής στους πελάτες τους.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα από την μια την υψηλή κερδοφορία του καταστήματος και από την άλλη να προσφέρουν ένα φρέσκο παγωτό στους πελάτες τους. Το παγωτό μηχανής δε παγώνει όσα τα κατεψυγμένα παγωτά και διατηρείται φρέσκο καθ’όλη τη διάρκεια που θα είναι στη μηχανή – αρκεί η εκάστοτε επαγγελματική παγωτομηχανή να τηρεί κάποια στάνταρ προδιαγραφές όπως οι αξιόπιστες παγωτομηχανές FROZENBAR.

Τοποθετώντας μια μηχανή παγωτού σε ένα κατάστημα, αυτόματα αυξάνεται η κερδοφορία(κέρδος σοφτ παγωτού άνω του 400% ανά μερίδα με την ελάχιστη τιμή πώλησης) και επίσης κερδίζετε συνεχώς πελάτες καθώς είναι ένα προϊόν με τρομερή ζήτηση 7-9 μήνες τον χρόνο.

Τέλος, με την προσιτή τιμή πώλησης(τα καταστήματα ξεκινάνε τις τιμές από μόλις 1€ / χωνάκι) οι πελάτες μπορούν να το απολαμβάνουν κάθε ημέρα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και όλοι ζορίζονται ακόμα και για το ένα ευρώ.

Δείτε ΤΩΡΑ τις παγωτομηχανές FROZENBAR

Που ξεχωρίζει η FROZENBAR και τα προϊόντα παγωτού της

Η εταιρεία μας έχει στρατηγικά επενδύσει πάνω σε όλο το κομμάτι του παγωτού σοφτ. Με καταπληκτικά μείγματα δικής μας παραγωγής σε 5 εξαιρετικές γεύσεις(βανίλια,σοκολάτα,μπανάνα,φράουλα,Μαστίχα Χίου) καθώς και με φανταστικά μηχανήματα που η τιμή τους είναι κάτι παραπάνω από προσιτή και η αξιοπιστία στο υψηλότερο επίπεδο, προσφέρουμε στα καταστήματα ένα πλήρες πακέτο έτσι ώστε να προσφέρουν ποιοτικό παγωτό χωνάκι στους πελάτες τους.
παγωτομηχανή με τεντάκι

  • Παγωτομηχανές FROZENBAR

Οι επαγγελματικές παγωτομηχανές μας ξεκινάνε από πολύ χαμηλές και δελεαστικές τιμές. Στόχος μας είναι όλα τα ποιοτικά καταστήματα να μπορούν να προσφέρουν φρέσκο παγωτό χωνάκι στους πελάτες τους. Οι τιμές ξεκινάνε λίγο πάνω από τις 3.000€ και συγκεκριμένα το πιο δημοφιλές μοντέλο με παραγωγή 250 χωνάκια ανά ώρα, κοστίζει μόλις 3.190€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ με δωρεάν παράδοση στο κατάστημά σας (και δωρεάν εκπαίδευση σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη).

Δείτε τις μηχανές παγωτού FROZENBAR

Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά μοντέλα για να επιλέξετε, ανάλογα τις ανάγκες σας. Όλα τα μοντέλα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και λειτουργίες, αλλάζει μόνο η δύναμή τους με συνέπεια να προσφέρουν περισσότερα παγωτά ανά ώρα οι μεγαλύτερες μηχανές παγωτού.

Χαρακτηριστικά παγωτομηχανών FROZENBAR

Οι μηχανές παγωτού FROZENBAR διαθέτουν όλες 2 γεύσεις + ανάμεικτο. Έχουν δυνατή ψύξη πάνω στον κάδο συντήρησης που σημαίνει ότι το μίγμα διατηρείται φρέσκο για 6 συνεχείς ημέρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η παγωτομηχανή να χρειάζεται καθάρισμα μόνο 1 φορά κάθε 6 ημέρες – κάτι που βοηθάει ιδιαίτερα το κατάστημα καθώς υπάρχουν μηχανήματα παγωτού που δεν διαθέτουν ψύξη στον κάδο – ή η ψύξη είναι πολύ χαμηλή με αποτέλεσμα να χρειάζονται καθάρισμα κάθε ημέρα.

Η ενσωματωμένη αντλία διόγκωσης θα προσφέρει μια ανάλαφρη γεύση στο παγωτό σας ενώ οι ενδείξεις για τη χαμηλή στάθμη μείγματος καθώς και τα πόσα χωνάκια πουλήσατε σε μια ημέρα, προσθέτουν χαρακτηριστικά προστιθέμενης αξίας.

Τέλος, τα μηχανήματα FROZENBAR κρύβουν στο εσωτερικό τους το καλύτερο διαμάντι: Ιταλικός κομπρέσσοας ASPERA που εγγυάται μια αξιόπιστη και μακροχρόνια λειτουργία.

Η συναρμολόγηση των παγωτομηχανών γίνεται στην Γερμανία, στην Καρλσρούη, και αυτό εγγυάται από μόνο του ότι η μηχανή που τοποθετείτε αποτελεί τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο συνεργάτη για το κατάστημά σας!

  • Μείγματα παγωτού soft

Η εταιρεία μας παράγει εξαιρετικά μείγματα παγωτού σε 5 διαφορετικές γεύσεις. Το γευστικότατο μείγμα παγωτού FROZENBAR διαθέτει όλες τις α’ ύλες μέσα στο σακουλάκι και εσείς απλά το αναμιγνύετε με νερό. Το προϊόν που δημιουργείται είναι ένα παγωτό ανώτερης ποιότητας με την υπογραφή της FROZENBAR.

Δείτε τις παγωτομηχανές FROZENBAR

Κοστολόγια παγωτού

Τα μείγματα παγωτού FROZENBAR είναι ιδιαίτερα προσιτά – άλλωστε αυτή είναι και η επίσημη θέση της εταιρείας μας. Να τοποθετούν όλα τα καταστήματα ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, σε προσιτές τιμές και να έχουν όσο το δυνατόν αυξημένη κερδοφορία. Μόνο έτσι θα μπορέσουν τα καταστήματα εστίασης να επιβιώσουν στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Με βάση αυτή τη λογική, το κόστος για ένα χωνάκι παγωτού διαμορφώνεται ιδιαίτερα χαμηλά – μόλις 0.13€ / μερίδα! Με μια τιμή πώλησης γύρω στο 1.20€, η κερδοφορία που δημιουργείται είναι τρομερά υψηλή. Η τιμή πώλησης που αναφέρθηκε αφορά μικρά αστικά κέντρα που οι κοινωνίες είναι πιο κλειστές – σε μεγάλα κέντρα καθώς και τουριστικά σημεία, η τιμή φτάνει να είναι ακόμα και διπλάσια!
παγωτό soft ice

 

Με γραφεία σε Αθήνα (Αρκαδίου 19 – Μεταμόρφωση) και Θεσσαλονίκη (Κουντουριώτη 56 – Πυλαία) και συνεργαζόμενους τεχνικούς σε όλη τη χώρα, η FROZENBAR είναι η νο1 εταιρεία εξοπλισμού εστίασης στη χώρα μας και όχι μόνο.

Εσείς ακόμα δεν έχετε κάνει το βήμα να τοποθετήσετε παγωτομηχανή σοφτ παγωτού στο κατάστημά σας;

650 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια έχουν τοποθετήσει παγωτομηχανές FROZENBAR τα τελευταία χρόνια.

Δείτε όλες τις παγωτομηχανές μας στην διεύθυνση http://www.frozenbar.gr/mixanespagwtou.html

Έχετε απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε κάποιες σκέψεις σας με εμάς; Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε στα σχόλια του άρθρου!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Νέα κατηγορία με online βίντεο

Αγαπητοί συνεργάτες και επισκέπτες,

Στην ανανεωμένη μας ιστοσελίδα υπάρχει μια νέα κατηγορία όπου προσθέτουμε βίντεο-παρουσιάσεις των προϊόντων σχετικά με την ετοιμασία και το σερβίρισμά τους.

Στην ειδική ενότητα θα βρείτε πως μπορείτε να φτιάχνετε τα αγαπημένα FrozenBAR προϊόντα καθώς και να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από τα προϊόντα μας και όχι μόνο.

Δείτε εδώ περισσότερα: Online βοηθήματα

Τι θα θέλατε να προσθέσουμε; Ποιά η γνώμη σας;

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Νέα παγωτομηχανή RETRO/VINTAGE

retro-icecreamΑγαπητοί συνεργάτες,

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της γκάμας προϊόντων, ανακοινώνει το νέο μοντέλο παγωτομηχανής που θα είναι διαθέσιμο για το 2017.

Η νέα παγωτομηχανή με το όνομα RETRO ξεχωρίζει για το μοναδικό της design που προσελκύει πελάτες απευθείας, μόνο με την εμφάνισή της! Η νέα αυτή παγωτομηχανή συνεχίζει την εξαιρετική ποιότητα μηχανών FrozenBAR / Protelex και προσφέρει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν τα μοντέλα FrozenBAR όπως:

  • Παραγωγή 25 λίτρα / ώρα – 250 χωνάκια των 100γραμμαρίων
  • Συνεχόμενα κυπελλάκια χωρίς καμία διακοπή: 10-15
  • 2 γεύσεις + ανάμειξη
  • Αντλία διόγκωσης
  • Πρώτο παγωτό με σβηστή μηχανή: 7 λεπτά
  • Λειτουργία standby για το βράδυ όπου δε καταναλώνεται ρεύμα και συντηρείται το μείγμα.
  • Καθάρισμα κάθε 6 ημέρες και όχι κάθε βράδυ
  • Ισχυρή ψύξη στους κάδους
  • Ειδικός Ιταλικός κομπρέσσορας για να αντέχει το κλίμα και τη θερμοκρασία της Ελλάδας
  • Με ροδάκια για εύκολη μετακίνηση
  • Με ABS πλαστικό
  • Ανοξείδωτη κάδοι – hopper
  • Ψηφιακός πίνακας ελέγχου

Οι μηχανές παγωτού FrozenBAR ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό καθώς προσφέρουν χαρακτηριστικά ακριβών μοντέλων, σε προσιτή τιμή. Η αξιοπιστία των παγωτομηχανών αποτυπώνεται στα εκατοντάδες καταστήματα που έχουν και εμπιστεύονται τις παγωτομηχανές της εταιρείας μας. Από το 2011 τα καταστήματα που σερβίρουν φρέσκο παγωτό μηχανής, με τις παγωτομηχανές της FrozenBAR, ξεπερνάνε τα 600!

Κοστολόγια παγωτομηχανής και παραδόσεις

Η νέα παγωτομηχανή RETRO έχει αρκετά προσιτή τιμή – μόλις στις 4.790€ τελική τιμή με δωρεάν μεταφορικά! Η παράδοση είναι άμεσα στα καταστήματα, μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Η εταιρεία μας προσφέρει 4 άτοκες δόσεις για τη συγκεκριμένη παγωτομηχανή, με χρήση πιστωτικής κάρτας!

Προσφορά για παραγγελίες εως 31/12/2016

Για όλο το Δεκέμβριο και εως 31/12 η συγκεκριμένη παγωτομηχανή βρίσκεται σε μεγάλη προσφορά! Η τελική τιμή, με δωρεάν μεταφορικά, είναι μόλις 3.300€ για όλες τις παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν εως 31/12/2016! Επωφεληθείτε από την συγκεκριμένη – καταπληκτική – τιμή και αποκτήστε τη δική σας μηχανή παγωτού για τη σεζόν 2017.

Μείγματα παγωτού

Πέρα από τις μηχανές παγωτού η εταιρεία μας προσφέρει και καταπληκτικά μείγματα παγωτού – soft ice – σε 5 μοναδικές γεύσεις: Κρέμα(βανίλια),σοκολάτα,Μαστίχα Χίου, φράουλα,μπανάνα . Τα μείγματα παγωτού είναι εξαιρετικά με πλούσια γεύση και υφή και κατάλληλα για τις παγωτομηχανές FrozenBAR . Τα κοστολόγια είναι ιδιαίτερα χαμηλά και ξεκινάνε από μόλις 0.11€ / χωνάκι (!)

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 2310.444211 ή 210.3000628

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Παγωτομηχανές για εκδηλώσεις

ice_cream_rentΠαγωτομηχανές για εκδηλώσεις

Έχετε κάποια σπουδαία εκδήλωση στο προσεχές μέλλον, όπως βάφτιση, γάμος,γενέθλια, πάρτυ,κτλ; Τώρα η εταιρεία μας με την νέα υπηρεσία , σας νοικιάζει παγωτομηχανή για την εκδήλωσή σας, έτοιμη προς χρήση!

Οι μηχανές παγωτού της FrozenBAR σας παραδίδονται έτοιμες καθαρισμένες, για άμεση χρήση. Εσείς απλά τη βάζετε στη μπρίζα και ρίχνετε το παγωτό – σε 6′ έχετε έτοιμο παγωτό να σερβίρετε τους καλεσμένους σας. Οι παγωτομηχανές για γάμους είναι μια καινοτόμα πρόταση της εταιρείας μας που όλο και περισσότερος κόσμος τη προτιμάει καθώς έτσι προσφέρει στους καλεσμένους τους κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό.

Τόσο για γάμο, όσο και για άλλες εκδηλώσεις όπως βαφτίσια, γενέθλια, πάρτυ, συναυλίες, η εταιρεία μας μπορεί να σας νοικιάσει παγωτομηχανές, έτοιμες προς χρήση. Το μόνο που χρειάζεστε εσείς είναι να υπάρχει παροχή ρεύματος.

Οι παγωτομηχανές για εκδηλώσεις της FrozenBAR έρχονται απευθείας στο χώρο σας με δικά μας μέσα. Κάποιες ημέρες πριν την εκδήλωση σας εκπαιδεύουμε στη χρήση της(πολύ απλή χρήση) ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να έρθει άτομο της εταιρείας μας για να λειτουργεί τη παγωτομηχανή και να σερβίρει τα παγωτά!

Δείτε την ιστοσελίδα μας για παγωτομηχανές για γάμους και εκδηλώσεις και επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310444211 για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε κράτηση της παγωτομηχανής για την ημέρα που ενδιαφέρεστε!

*Η υπηρεσία προσφέρεται προς το παρών για τη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα παγωτομηχανών

pagwtomixanesΔιαφορές ανάμεσα στα μοντέλα παγωτομηχανών

Πολλοί πελάτες μας ρωτάνε ποιό μοντέλο παγωτομηχανής να επιλέξουνε. Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης καθώς και το πόσο μεγάλη ζήτηση αναμένουμε – όσο μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Οι παγωτομηχανές FrozenBAR έχουν τα ίδια -τελευταίας τεχνολογίας- χαρακτηριστικά : από το πρώτο entry μοντέλο μέχρι το πιο δυνατό.

Αυτό που αλλάζει στις παγωτομηχανές FrozenBAR είναι η ωριαία δυνατότητα παραγωγής. Το πόσα κυπελλάκια δηλαδή μπορεί να παράγει τόσο την κάθε ώρα όσο και συνεχόμενα. Για την δική σας διευκόλυνση, ακολουθεί μια απλή, εντελώς περιληπτική, επισκόπηση με προτάσεις ανάλογα το κατάστημα και την κίνηση που διαθέτετε.

  • Μικρό κατάστημα σε επαρχιακή πόλη σε καλό σημείο: Σας προτείνουμε τα entry μοντέλα και συγκεκριμένα την παγωτομηχανή ENTRY – Επιδαπέδια
  • Κατάστημα κεντρικό σε επαρχιακή πόλη στο καλύτερο σημείο: Η ζήτησή σας πιθανώς θα είναι πολύ μεγαλύτερη – σας προτείνουμε το μοντέλο RED – επιδαπέδια με την μεγάλη παραγωγή
  • Κατάστημα που θέλει να προσφέρει στον έναν κάδο frozen yogurt και στον άλλον soft ice(π.χ. frozen yogurt φυσική γεύση & soft ice βανίλια): Σας προτείνουμε την παγωτομηχανή double compressors που περιλαμβάνει 2 κομπρέσσορες για την παραγωγή  – έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε άλλες ρυθμίσεις στον έναν κάδο(frozen yogurt) και άλλες ρυθμίσεις στον άλλον(soft ice)
  • Κατάστημα  με περιορισμένο χώρο: Σας προτείνουμε την επιτραπέζια παγωτομηχανή “Table”
  • Κατάστημα τουριστικό κεντρικό: Σας προτείνουμε είτε την double compressor είτε την RED για να έχετε μεγάλη παραγωγή να καλύψετε την -αναμενόμενη- μεγάλη ζήτηση που θα προκύψει.

 

Όποια παγωτομηχανή και να επιλέξετε, να είστε σίγουροι ότι θα προσφέρετε το καλύτερο παγωτό soft ice της περιοχής. Καλέστε μας τώρα στο 2310444211 & 210.3000628 για να ενημερωθείτε γύρω από τις παγωτομηχανές μας και τα μίγματα παγωτού!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Καθάρισμα παγωτομηχανής FrozenBAR / Protelex

Καθάρισμα παγωτομηχανής

Αγαπητοί πελάτες,

Για την δική σας διευκόλυνση έχουμε δημιουργήσει ένα βίντεο διάρκειας 25′ που περιγράφεται αναλυτικά, βήμα προς βήμα, ο σχολαστικός καθαρισμός της παγωτομηχανής σας.

Αφορά όλα τα μοντέλα FrozenBAR / Protelex

Παρακαλούμε μελετήστε το αναλυτικά!

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Εξοπλισμός εστίασης FrozenBAR – Οικονομικές ευκολίες

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αισίως βαδίζουμε στην έναρξη της νέας σεζόν 2016. Μέσα από τις όποιες δυσκολίες πρέπει να σταθούμε δυνατοί και να βγούμε δυνατότεροι. Η FrozenBAR, η νο1 εταιρεία καινοτόμου εξοπλισμού στην Ελλάδα είναι δίπλα στον επαγγελματία από την πρώτη στιγμή. Έτσι για την σεζόν 2016 έχουμε κάνει κάποιες μεγάλες και δυνατές προωθητικές ενέργειες για να βοηθήσουμε τα καταστήματα να εξοπλιστούν με τον εξοπλισμό που χρειάζονται.

Οικονομικές προσφορές:

  • Πλέον υπάρχει η δυνατότητα για 3 άτοκες δόσεις στον εξοπλισμό εστίασης
  • Οι τιμές στα μηχανήματα δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ
  • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλες τις παγωτομηχανές!
  • Δυνατές προσφορές – ενδεικτικά παγωτομηχανή με 2+1 γεύσεις από μόλις 2.950€ τελική τιμή!

3 νέες δράσεις για εσάς. Είμαστε δίπλα σας!

Σας ενημερώνουμε επίσης, όπως ήδη θα γνωρίζετε από τα newsletter μας καθώς και από τις διάφορες εκθέσεις, για τα νέα προϊόντα και δράσεις της FrozenBAR

  • Νέοι πάγκοι roll ice cream – από μόλις 2.350€
  • Παγωτομηχανές με 3 κομπρέσσορες – διαφορετικές ρυθμίσεις σε κάθε κάδο!
  • Νέο προϊόν Wafflakia μαζί με ψητούς λουκουμάδες στο ίδιο μηχάνημα
  • Μηχανές espresso επαγγελματικές από μόλις 1.590€
  • Το νέο μας eshop είναι online για άμεσες παραγγελίες! – EasyHoreca – Εξοπλισμός εστίασης και α’ ύλες.

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Παγωτομηχανές 2016

Αγαπητοί πελάτες και επισκέπτες,

Η FrozenBAR, η NO1 εταιρεία εξοπλισμού εστίασης στην Ελλάδα, σας παρουσιάζει τις νέες παγωτομηχανές για τη σεζόν 2015-2016.

Οι παγωτομηχανές FrozenBAR χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα, την άρτια λειτουργικότητά τους καθώς και το χαμηλό κόστος κτήσης. Η εταιρεία μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης πάνω στο παγωτό, το οποίο περιλαμβάνει παγωτομηχανές, μείγματα παγωτού, τεχνογνωσία, συνταγές,σιρόπια,κτλ.

Για το 2016, οι νέες παγωτομηχανές FrozenBAR έρχονται με δυνατότερο κομπρέσσορα ASPERA(Ιταλικός) ο οποίος είναι κατάλληλος για το κλίμα της Ελλάδος(υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία). Επίσης όλες οι νέες παγωτομηχανές έρχονται με στάνταρ σύστημα standby για το βράδυ – έτσι εξοικονομείτε ρεύμα το βράδυ(λειτουργεί μόλις 10′ ανά ώρα για συντήρηση του μίγματος) και το μίγμα δε κρυσταλλώνει – διπλό όφελος.

Οι τιμές των νέων παγωτομηχανών θα κυμανθούν στα περσινά, χαμηλά, επιπέδα – θα ξεκινούνε από μόλις 2.950€ για μια αξιόπιστη παγωτομηχανή 2 γεύσεων + ανάμειξη, επιδαπέδια με ωριαία παραγωγή περί τα 200 χωνάκια και λειτουργία standby για το βράδυ. Οι παγωτομηχανές θα έιναι ετοιμοπαράδοτες ή το αργότερο με παραγγελία 7 ημέρες.

Παρακαλούμε φροντίστε εγκαίρως τις παραγγελίες σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στις παραδόσεις.

Η FrozenBAR είναι δίπλα στον κάθε επιχειρηματία και στηρίζουμε το κάθε κατάστημα με οικονομικές τιμές τόσο στα μηχανήματα όσο και στις α’ ύλες. Βλέπουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.

Τέλος, πέρα από τις νέες παγωτομηχανές για το 2016, σας προσκαλούμε να μας επισκευτείτε στην έκθεση Horeca τον Φεβρουάριο για να δείτε από κοντά όλα μας τα προϊόντα καθώς και τις νέες καινοτόμες παρουσιάσεις.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter